ECO nyomtatott papírszalagok:

Az ECO papírragasztó szalagok ökológiailag lebomló anyagok, amelyek bármilyen környezetben felhasználhatók. Nagy előnyük, hogy a csomagolóanyaggal (papír, karton) együtt közvetlenül újrahasznosíthatók, beleértve az ECO-ragasztószalagot is. Kímélje a környezetet, és használjon környezetbarát, egyedi nyomtatással ellátott papírragasztószalagokat.

Az öko-papírszalagok típusai:

Öko-papírszalag forróolvadék-ragasztóval:

Alkalmazás – papírdobozok és csomagolófóliák. Hidegtárolásra alkalmas ragasztó. A ragasztó a felragasztás után kevésbé ellenálló az UV-hatással szemben (tartós napsütés).

Öko-papírszalag oldószeres ragasztóval:

Használat – rendkívül hatékony, kiváló eredmények még rossz körülmények között is (pl. hideg, nedvesség, zsíros felület). Nem alkalmas a tárolt áruk magasabb hőmérsékletén történő hosszú távú használatra. A ragasztó a felragasztás után kevésbé ellenálló az UV-hatással szemben (tartós napfénynek való kitettség).

A ragasztószalagok tárolási feltételei

A nyomtatott ragasztószalagokat száraz, nedvességtől, esőtől, fagytól, UV-sugárzástól védett tárolóhelyiségben, +10°C és +25°C közötti szobahőmérsékleten kell tárolni, lehetőleg az eredeti kartondobozokban, függőleges helyzetben.

Termékünk a jótállási időszak alatt a specifikáción belül van. A technológiai eljárások be nem tartása, nem megfelelő tárolás és nem megfelelő alkalmazás esetén cégünk nem garantálja az áru minőségét. A fenti információk méréseinken, teszteléseinken és gyakorlati tapasztalatainkon, valamint nyersanyag-beszállítóink műszaki specifikációin alapulnak.

FIGYELEM!!!

Termékeink használata előtt a felhasználó köteles saját maga meggyőződni a használatra való alkalmasságról. Ennél a nyomtatásnál (flexo-nyomás-bélyegnyomás) a szín, a hossz és a grafika esetében (a színbeállításban egymáshoz képest) +/- 5%-os eltérés megengedett!!!

Műszaki lap ECO-papírszalagok hot-melt

Kérdőív

Ďakujeme za Váš záujem. Správa bola odoslaná.
Niečo sa pokazilo. Skúste ešte raz.