Az elhatároló/forgalomkorlátozó/határkorlátozó szalag nagyszerű módja annak, hogy az embereket egy zárt téren belül veszélyre figyelmeztesse, vagy hogy cégét bárhol, akár beltéren, akár kültéren népszerűsítse. Ezek a szalagok az Ön igényei szerint nyomtathatók, nevezetesen:

  • céges logóval
  • figyelmeztető táblákkal
  • nevekkel, stb.

Ez a szalag ideális kültéri és beltéri rendezvényekhez, valamint promóciós célokra.
Méret: 50mm, 75mm, 100mm és 150mm
Hosszúság: az Ön igényeinek megfelelően, standard méret: 250m/tekercs
Szalag színe: fehér és sárga (más színek kérésre)

Vastagságok: 50 mic és 100 mic

A ragasztószalagok tárolási feltételei

A ragasztószalagot száraz, nedvességtől, esőtől, fagytól, UV-sugárzástól védett tárolóhelyiségben, +10°C és +25°C közötti szobahőmérsékleten kell tárolni, ehetőleg az eredeti kartondobozokban, függőleges helyzetben.

Termékünk a jótállási időszak alatt a specifikáción belül van. A technológiai eljárások be nem tartása, nem megfelelő tárolás és nem megfelelő alkalmazás esetén cégünk nem garantálja az áru minőségét. A fenti információk méréseinken, teszteléseinken és gyakorlati tapasztalatainkon, valamint nyersanyag-beszállítóink műszaki specifikációin alapulnak.

FIGYELEM!!!
Termékeink használata előtt a felhasználó köteles saját maga meggyőződni a használatra való alkalmasságról. Ebben a nyomtatásban (flexo-nyomtatás-bélyegnyomás) a megengedett eltérés a színben, hosszban és grafikában (a színek egymáshoz való beállításában) +/- 5%!!!

Műszaki lap LDPE fólia 50mic

Kérdőív

Ďakujeme za Váš záujem. Správa bola odoslaná.
Niečo sa pokazilo. Skúste ešte raz.