Öntapadó szalagok logóval:

A promóciós nyomtatással ellátott öntapadós szalagok kitűnő médiumot jelentenek cége kiemelésére. A nyomtatott ragasztószalagok használatával néhány centért üzenetet küldhet ügyfeleinek. Az ilyen szalagok védelmet nyújtanak az ellen is, hogy az áruját átragasztják, ha valaki más babrálna vele. A szalagokat egy, két vagy három színben nyomtatjuk.

A szalagok típusai:

  • BOPP akril ragasztóval
  • BOPP forróolvadó ragasztóval
  • BOPP oldószeres ragasztóval
  • PVC oldószeres ragasztóval
  • Öko-papírszalag forróolvadó ragasztóval
  • Öko-papírszalag oldószeres ragasztóval

Kizárólag európai gyártóktól származó, kiváló minőségű anyagokat használunk, amelyek filmvastagsága 30,32 vagy 35 mikron. Ezeket a szalagokat nagy ragasztóerő jellemzi, és jobb minőségűek, mint az ázsiai gyártók szalagjai. Termékeink minősége meg fogja győzni Önt. A szalagok nyomtatásához a német PRINTEC és az angol INKTECH gyártók ólommentes ökotintáit használjuk. A legújabb technológiával a legjobb ár-érték arányt érjük el a nyomtatott ragasztószalagok esetében. Magasan képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink készen állnak arra, hogy a legjobb minőségű nyomtatást és a csomagoláshoz legmegfelelőbb ragasztó kiválasztását biztosítsák Önnek.

Csomagjai csak a mi szalagjainkkal válnak valódi reklámmá.

BOPP – akril – vízben diszpergálódó ragasztó.

Ezt a ragasztót leggyakrabban dobozok ragasztásánál használják, és hosszú távú használatra alkalmas, még a tárolt áruk magasabb hőmérsékletén is. Alacsony hőmérsékleten történő használata nem ajánlott. A felragasztás után a ragasztó jól ellenáll az UV-expozíciónak (tartós napfénynek való kitettség) és az oxidációnak.

Műszaki lap BOPP – Akril

BOPP – forróolvadó – szintetikus gumi.

Alkalmazás – papírdobozok és csomagolófóliák. Hidegtárolásra alkalmas ragasztó. A ragasztó a felragasztás után kevésbé ellenálló az UV-hatással szemben (tartós napsütés).

Műszaki lap Hot melt 30

PVC- oldószeres – természetes gumiragasztó.

Rendkívül hatékony, kiváló eredmények még rossz körülmények között is (pl. hideg, nedvesség, zsíros felület). Nem alkalmas a tárolt áruk magasabb hőmérsékletén történő hosszú távú használatára. Az alkalmazás után a ragasztó kevésbé ellenálló az UV-hatással szemben (hosszabb ideig tartó napfénynek való kitettség).

Műszaki lap PVC 35 mic

Milyen szélességeket gyártunk?

A szalagok különböző szélességben, tekercsben és színben kaphatók:
Az alapszínek: világos, fehér, barna.

Színes sávok: sárga, piros, kék, zöld, narancssárga

Ragasztószalag vastagsága: 30, 32 vagy 35 mikron

Szalagszélesség: 25mm, 37,5mm, 50mm, 75mm, 100 és 150mm (50mm standard)

Szalaghossz: 33 m – 990 m (66 m standard)

Szabványos ragasztószalag-tekercs: 50 mm x 66 mm

A ragasztószalag szállítási ideje a megrendelés visszaigazolásától számított 2-7 nap.

A ragasztószalagok tárolási feltételei

A nyomtatott ragasztószalagokat száraz, nedvességtől, esőtől, fagytól, UV-sugárzástól védett tárolóhelyiségben, +10°C és +25°C közötti szobahőmérsékleten kell tárolni, ehetőleg az eredeti kartondobozokban, függőleges helyzetben.
Termékünk a jótállási időszak alatt a specifikáción belül van. A technológiai eljárások be nem tartása, nem megfelelő tárolás és nem megfelelő alkalmazás esetén cégünk nem garantálja az áru minőségét. A fenti információk méréseinken, teszteléseinken és gyakorlati tapasztalatainkon, valamint nyersanyag-beszállítóink műszaki specifikációin alapulnak.

FIGYELEM!!!
Termékeink használata előtt a felhasználó köteles saját maga meggyőződni a használatra való alkalmasságról. Ennél a nyomtatásnál (flexo-nyomás-bélyegnyomás) a szín, a hossz és a grafika esetében (a színbeállításban egymáshoz képest) +/- 5%-os eltérés megengedett!!!

Kérdőív

Choose File
Ďakujeme za Váš záujem. Správa bola odoslaná.
Niečo sa pokazilo. Skúste ešte raz.